Monday, March 11, 2013

Tratamente simple, dar cu efecte remarcabile!

Pentru ca cei mai  multi  dinte noi  femei sau  deopotriva barbati suntem un pic speriati cand vine vorba sa apelam la chirurgie estetica pentru a ne  recapata "tineretea"  sau macar vitalitatea de alta data este de recomandat sa incercam metode mai putin  abuzive si nedureroase de reimprospatare a fetei  si  corpului.

O prima metoda care "parca sterge oboseala de pe chipul  tau"  este microdermabraziunea. Cand ne gandim la aceasta metoda avem in minte acel proces agresiv de " slafuire a tenului" care nu ne mai permite cateva zile sa iesim din casa. Insa va pot spune ca microdermabraziunea ste un proces bland, care dureaza 20 de minute si  care improspateaza tenul  obosit si  stresat. Cum  spuneam este un tratament mai putin invaziv, tehnica foloseste abraziunea blanda a pielii cu ajutorul microcristalelor in vederea indepartarii stratului de celule moarte pentru care aparatul foloseste si aspiratia. Poate fi asemanat si cu un peeling chimic medical superficial. Efectul este bland si aplicat numai la primul strat al epidermei. Perioada de recuperare este de maxim 24 ore.

Microdermabraziunea este indicata (indiferent de tipul de piele) atunci cind dorim sa tratam riduri si cicatrici fine sau cand dorim sa imbunatatim aspectul general al tenului fara timp de recuperare. Pentru  ca dureaza putin  este recomandat pacientilor care nu dispun de foarte mult timp liber. Fiind o abraziune mai fina a pielii, pentru un rezultat satisfacator sunt necesare minim 4 sedinte cu inteval de 1 saptamani intre ele.

Dupa efectuarea acestui tratament este recomandata folosirea unor creme cu factor de protectie de cel putin 35 SFP pentru o perioada indelungata, o buna hidratare si alegerea atenta a produsele cosmetice utilizate.

O alta metoda "mai medicala" sunt sedintele de mezoterapie faciala  

Programari:
 Clinica Efigia – Dr. Dan Mihail Stana, chirurg estetician
Telefon: 021 269 04 42
Adresa: Str. Erou Iancu Nicolae, nr. 113, Bucuresti
E-mail: office@clinicaefigia.ro
www.clinicaefigia.ro

No comments:

Post a Comment