Thursday, August 19, 2010

Electrostimularea

Electrostimularea se foloseste de aproximativ 70 de ani in medicina. Electrostimularea nu este benefica doar in tratamentele corporale estetice, nu ajuta, deci, doar siluetei.

Electrostimularea are aplicatii multiple, de la tratamentul unor boli de inima pana la tratamente neurologice. Electrostimularea e folosita in special in fiziokinetoterapie: afectiuni osoase, musculare, articulare, in tratamente recuperatorii si imbunatatirea performantelor sportive. Si, desigur, electrostimularea este extrem de eficienta in curele de slabire! Prin electrostimulare nu numai ca iti modelezi silueta, dar scapi si de unele probleme de sanatate : varice, dureri de picioare, dureri musculare etc.

Cum functioneaza electrostimularea
O sedinta de electrostimulare consta in aplicarea de electrozi pe piele, sustinuti de benzi elastice. Aparatul de electrostimulare genereaza impulsuri electrice, actiunea fiind deci in profunzime. Intensitatea, durata, amplitudinea si frecventa sunt reglabile, deci electrostimularea ofera posibilitatea programelor personalizate. Pozitionarea electrozilor este la fel de importanta. In functie de aceste variabile, cu electrostimularea poti obtine masaj de relaxare, masaj profund anticelulitic, cresterea masei musculare, efecte analgezice si antiinflamatorii.

Silueta beneficiaza prin electrostimulare astfel: creste semnificativ eficienta curei de slabire, pielea se tonifica si isi recapata elasticitatea, pielea de pe abdomen, fese, coapse, brate este netezita, muschii se modeleaza, stratul adipos se topeste. Electrostimularea ajuta mult si in problemele de circulatie, eliminand varicele in faza incipienta si stopand evolutia bolii varicoase in stadii mai avansate. Electrostimularea elimina si edemele care sunt cauza picioarelor umflate. Chiar si de anumite forme de migrena poti scapa prin electrostimulare. Tot prin electrostimulare iti cresti si tonusul general, si buna dispozitie, pentru ca electrostimularea creste confortul fizic si elimina stresul acumulat.

Un avantaj semnificativ al tratamentelor corporale prin electrostimulare este ca muschii sunt lucrati fara ca tu sa depui efort. De altfel, 45 de minute de electrostimulare inseamna cam 4-5 ore de fitness. Si, prin electrostimulare, iti poti lucra toti muschii simultan, ori doar partile corpului care au nevoie de electrostimulare. Iar senzatiile simtite in timpul unei sedinte de electrostimulare sunt foarte placute.

Electrostimularea si celulita
Celulita apare din cauza dereglarii circulatiei sangvine si deci, si a aportului de oxigen asupra stratului adipos. Electrostimularea este un ajutor de nadejde in tratarea celulitei. Electrostimularea imbunatateste circulatia, activand astfel schimbul de substante. Electrostimularea, mai ales prin programul de drenaj limfatic, elimina reziduurile, facilitand aportul de oxigen spre tesutul adipos. Prin electrostimulare se intareste si musculatura, accelerandu-se in acelasi timp eliminarea celulelor grase.
Celulita are aspectul unor movilite sub piele, pielea suferind si ea modificari de aspect si textura. Prin electrostimulare se netezesc aceste movilite, ameliorandu-se si chiar eliminandu-se astfel aspectul de coaja de portocala. Si pielea beneficiaza de pe urma electrostimularii, ea fiind netezita si tonifiata.

Concluzii despre electrostimulare
Acum stii cat de benefica poate fi electrostimularea. Trebuie sa stii insa ca electrostimularea singura nu da rezultate miraculoase, cum ar fi o silueta de vis in timp record. E nevoie si de o cura de slabire, putin masaj cu creme anticelulitice acasa si cateva exercitii fizice usoare. Electrostimularea este un ajutor real pentru silueta daca tu esti consecventa si rabdatoare. E nevoie de 3 sedinte de electrostimulare saptamanal, iar numarul total de sedinte de electrostimulare se stabileste in functie de nevoile tale.

Nu poti beneficia de electrostimulare daca suferi de boli cardiace grave, ai tije metalice in corp, esti insarcinata sau alaptezi.

Cu ce se deosebeste Clinica Efigia de alte saloane? Va puteti da seama din nume este o "clinica" adica toate aparatele sunt aprobate de un medic care va poate oferi siguranta in efectuarea cu incredere a senintelor.

Programari:
 Clinica Efigia – Dr. Dan Mihail Stana, chirurg estetician
Telefon: 021 269 04 42
Adresa: Str. Erou Iancu Nicolae, nr. 113, Bucuresti
E-mail: office@clinicaefigia.ro
www.clinicaefigia.ro

Tuesday, August 17, 2010

Remodeleaza-ti corpul cu Cellu M6 acum

Tratamentul cu Cellu M6 este foarte eficient împotriva celulitei, fiind din ce in ce mai des întâlnit in Beauty Salon şi Spa.

In ultimul timp este îngrijoratoare apariţia celulitei la vârstele tinere, fiind incriminat în primul rând factorul hormonal, dar şi alimentaţia bogată în aditivi alimentari şi hormoni

Aspectul inestetic,care ne chinuie de “coajă de portocală”, apare ca urmare a unei stocări de grăsime în adipocite (acestea mărindu-şi exagerat volumul - lipogeneză) şi a unei retentii de apă şi limfă in derm si hipoderm. Aceste doua neajunsuri duc la strangularea vaselor sangvine şi limfatice, deci nici schimburile metabolice nu se mai realizează normal.

Mărirea in volum a adipocitelor, retenţia de apă şi toxine, alterarea circulaţiei sangvine şi limfatice, sunt acompaniate şi de modificări ale ţesutului conjunctiv. La femei, fibrele de colagen şi elastină sunt dispuse paralel, ceea ce permite deformarea ţesutului conjunctiv, datorită măririi in volum a adipocitelor şi grupării acestora în cuiburi.

Toate aceste alterări pot fi ameliorate prin tratamentul cu Cellu M6. Aparatul reuşeşte acest lucru pentru că piesa de mâna imprimă mişcări successive de aspiraţie (vacuum) şi de rulare, masajul fiind eficient pentru că se mobilizează foarte bine structurile cutanate pe zonele lucrate şi se restabileşte circulaţia sangvină.

Datorita faptului că celulita reprezintă grăsimea din hipoderm (stratul profund al pielii), tratamentul de elecţie este oferit de masajul cu Cellu M6®. Practicarea sportului sau urmarea unor diete afectează grăsimea paralela, de sub hipoderm, dar nu şi grăsimea din hipoderm. Pentru o persoana supraponderală se recomandă însă practicarea în paralel a dietei, mişcării şi endermologiei, pentru că acestea îşi potenţează efectele reciproc.

Cellu M6 Keymodule este cel mai eficient aparat pentru tratamentul celulitei şi pentru remodelarea corporală. Cu ajutorul acestuia se efectuează Lipomassage™, cea mai nouă tehnică de tratament, care are ca rezultat obţinerea cea mai rapidă a efectelor dorite.

Recomandări:
efectuarea a doua şedinţe pe săptămână, până la obţinerea efectelor urmărite
pentru întreţinere: 1-2 şedinţe pe lună
hidratare adecvată (2-4 l/zi)
pentru persoanele supraponderale: asociere cu dietă si mişcare

Nu mai sta pe ganduri! suna la 021.269.04.42 si cere o programare la kinetoterapeutul nostru Ligia Macelaru