Monday, April 1, 2013

Lift 6 – singura tehnologie cu efect de lifting ce confera tenului elasticitatea pierduta


Conceptul Lift 6 Cosmecanique® LPG este singura tehnologie din Romania cu efect de lifting ce ajuta tenul sa lupte impotriva semnelor imbatranirii.
Introducand conceptul de “fitness facial”, aparatul Lift 6 de la Cosmecanique® LPG estompeaza ridurile si liniile fine de expresie, imbunatateste circulatia sangvina si limfatica, oxigeneaza tesutul, realizeaza drenajul limfatic care duce la decongestionarea fetei si creste procentului de colagen si elastina din piele (cele doua elemente absolut necesare pentru mentinerea tineretii pielii).
"Liftingul natural generat de Lift 6 este posibil cu ajutorul micropulsatilor realizate de (3) trei module detasabile, ce au marimi diferite si care o data plimbate pe suprafata fetei cu miscari specifice stimuleaza celulele pielii sa produca elastina si colagen, rezultatul fiind o piele mai tanara, mai stralucitoare si un contur facial mai bine definit.”, declara Mariana Iorgulescu, specialist cosmetica la Clinica Efigia.
Tehnologia inovatoare este destinata persoanelor care prezinta riduri si un ten lipsit de elasticitate, dar se poate utiliza preventiv si dupa 25 de ani. Pentru realizarea unei cure de intretinere cu aparatul Lift 6 sunt recomandate 12 sedinte de 3 ori pe saptamana, timp de 30 de minute.
"Rezultatele pot fi observate dupa cea de-a treia sedinta, cand pielea incepe sa capete un tonus vizibil. daca se doreste este posibila prelungirea tratamentului in functie de necesitatile tenului, deoarece nu exista contraindicatii in acest sens. In schimb, nu este indicat ca procedura sa se aplice pe o piele cu un grad mare de sensibilitate, afectata de acnee, rani sau cuperoza puternica.”, adauga Mariana Iorgulescu.
Aparatul dispune de 3 programe diferite ce vin in intamplinarea tenului ridat, tenului care prezinta: piele lasata, pierderi de volum, tenului cu pielea infiltrata ce prezinta retineri de apa (ten umflat). Pentru fiecare dintre aceste 3 programe sunt folosite aceleasi module a caror dimensiune difera in functie de zona unde se intervine. Astfel, pentru ridurile fine, cum ar fi cele din zona ochiilor sau zona buzelor, se foloseste un modul de o dimensiune mai mica, pentru zona pometilor sau pentru conturul fetei un modul de dimensiuni mai mari, iar pentru zona gatului si a decolteului un altul.
Pretul unei sedinte cu aparatul Lift 6 de laCosmecanique® LPG este de 60 lei.