Wednesday, March 13, 2013

Afla cu poti scapa de acnee cu ajutorul laserului


Cum se stie la varsta adolescentei fata ne este "intoxicata" de cosuri pe care le tot "maltratatam" pana obtinem adevarate dezastre ce ne detorioreaza tenul.

Trecem de varsta adolescentei dar observam ca "musafirii tot nu ne dau pace". Punem cantitati industriale de fond de ten in speranta ca cei din jur nu vor observa cosurile.

Acum ce e de facut? Ca in orice lupta, ca si asta poate fi o lupta si anume indarjirea de a-ti vedea fata curata, trebuie sa schematizezi un plan. Mai intai eviti sa mai umbli cu manutele in continuu pe fata, Apoi iti programezi o consultatie la dermatolog sa identifici cauza, mai poti incerca tratamente de curatare la cosmetica care in cea mai mare parte au efect, iar daca aceste lucruri nu dau rezultate poti incerca o metoda sigura care iti va "elibera" fata de inamici si anume terapia laser.

Terapia laser este o terapie locala, nedureroasa, care nu produce radiatii ionizante, nu are efecte secundare, nu produce scaderea globulelor albe sau rosii, nu determina imbolnavirea de cancer si nu prezinta pericol de contaminare bacteriana sau virala. Cu alte cuvinte, poate asta este singura ta sansa de ati recapata chipul frumos si nici nu sunt efecte adverse.

Tratamentul acesta actioneaza prin efecte bio-stimulante anti-inflamatorii si anti-alergice, regenerare si reparare a tesuturilor, stimularea imunitatii naturale si accelerarea procesului de cicatrizare a leziunilor acneice. Asadar, tenul tau are toate sansele sa redevina neted si luminos! 

Cu toate acestea, trebuie sa tii seama de faptul ca terapia nu este recomandata tuturor pacientilor. Renunta la ea daca esti insarcinata sau suferi de una dintre urmatoarele afectiuni: insuficienta cardiaca, hepatica sau renala, afectiuni de natura maligna sau TBC cutanat.

Rezultatele terapeutice sunt mult mai bune atunci cand acneea este tratata cumuland terapiaLaser cu cea generala, care consta in administrarea de antibiotice si mentinerea unui regim alimentar adecvat, sarac in grasimi.

Doar acum Clinica Efigia iti ofera o reducere de 50 de euro la un abonament de 8 sedinte.

Pentru programari
Clinica Efigia – Dr. Dan Mihail Stana, chirurg estetician
Telefon: 021 269 04 42
Adresa: Str. Erou Iancu Nicolae, nr. 113, Bucuresti
E-mail: office@clinicaefigia.ro
www.clinicaefigia.ro

No comments:

Post a Comment