Friday, March 21, 2014

NOU!!!


NOU!!!!

               Ne-am gandit sa va anuntam dragii nostri,  ce mai e nou pe la Clinica Efigia.   Luna aceasta avem un     

Pachet extraordinar    : 12 sedinte cell M6 + 12 sedinte de impachetare cu minunatul ceai verde la doar 1800 lei!  

Este timpul sa va pregatiti pentru Paste cu o silueta de invidiat!

             
De asemenea  va aducem la cunostinta  Noul Tratament!  


Doar 250 lei - o sedinta de Tratament cu produse Bruno Vassari ! 

TRATAMENT INTENSIV ANTI-PIGMENTARE si de ALBIRE FACIALA (pentru pielea pigmentata)

Tratamentul Intensiv de Depigmentare este noul tratament de exfoliere si anti-pigmentare de la Bruno-Vassari. Ultima tehnologie in domeniu! Este un tratament special creat pentru pielea palida, innegrita, fara luminozitate si cu pete cauzate de soare sau de alti agenti externi. Acest tratament incetineste procesul de melanogeneza cauzat de razele solare, determina transformarea melaninei de culoare inchisa in melanina de culoare deschisa si actioneaza ca un fotoprotector biologic.

Este un tratament recomandat si in timpul verii.

In afara rezultatelor incredibile in privinta problemelor de pigmentare, acest kit de tratamente are si o puternica actiune anti-imbatranire datorita activilor pe care ii contine, care permit sinteza colagenului, imbunatatesc textura pielii si cresc fermitatea acesteia. Rezultatele sunt vizibile de la prima aplicare.

Monday, March 17, 2014

Masaj

Masajul este unul din procedeele folosite in clinica noastra ce confera o senzatie de bine, relaxare, liniste, confort fizic si psihic, activand circulatia sangelui si reducand nivelul toxinelor din organismul uman. Scopul masajului este sa relaxeze, sa energizeze si sa elimine durerile musculare si osoase aparute in urma unor pozitii incomode sau a unui program prelungit de munca.

Tipurile de masaj practicate in clinica noastra sunt:
Masaj de relaxare
Masaj anticelulitic
Masaj cdL
 Drenaj limfatic

Masajul de relaxare: este un masaj general ce acopera tot corpul de la picioare si pana la cap, atat pe spate cat si pe fata. Se efectueaza ocazional sau periodic in scopul relaxarii si generarii unei stari de buna dispozitie.
Masajul anticelulitic: masaj local efectuat cu creme sau geluri anticelulitice aplicate prin tehnici ferme in scopul stimularii circulatiei limfatice in zonele afectate de celulita. Masajul anticelulitic activeaza functia tiroidei si microcirculatia sangvina antrenand eliminarea substantelor toxice din organism.
Masajul este contraindicat :
-          atunci cand sunt constatate afectiuni dermatologice care acopera un proces inflamator profund (furuncule, abcese, flegmoane, etc.)
-          in procesele inflamatorii ale articulatiilor (artrita, osteita, osteomielita, etc.)
-          in starile patologice cu caracter general insotite de febra, agitatie, oboseala acuta si debilitate intensa in inflamatiile centrilor nervosi, in hemoragiile cerebrale si in accidente vasculare.