Tuesday, October 5, 2010

Tratament vascular cu laser ALMA


Ce este ALMA VL/PL - tratament vascular cu laser?
ALMA - tratament vascular cu laser este un nou sistem laser ce utilizeaza phototerapia tarhetata de mare putere si noi standarde de tratament pentru multe afectiuni ale pielii. ALMA - tratament vascular cu laser permite medicului dvs sa trateze precis vasele de sange vizibile, capilarele sparte, stelutele vasculare, varice, leziunile vasculare si pigmentarile pielii dvs. Tratamentul va fi creat pentru a se potrivi tipului dvs de piele, iar rezultatele vor fi pe masura asteptarilor. 

Ce afectiuni pot fi tratate?
Rosaceea
Roseata
Teleangiectasia
Stelute vasculare
Capilare sparte
Varice

Cum functioneaza ALMA - tratament vascular cu laser?
Medicul va utiliza ALMA - tratament vascular cu laser pentru a reda pielii dvs aspectul tanar. Capilarele sparte si alte structuri vasculare vizibile vor fi eliminate cu blandete de pe suprafata pielii. laserul are capacitatea de a asigura un tratament optim. Vasele de suprafata vor fi incalzite preferential de lumina laser si vor deveni mai putin observabile.

Ce zone pot fi tratate?
Se pot trata toate tipurile de piele. Zonele mai solicitate pentru tratament sunt fata, gatul, decolteul si picioarele. Vorbiti despre nevoile dvs cu medicul!

Exista riscuri?
Exista riscuri minore in cazul tratarii unor leziuni benigne. In unele cazuri va fi necesar tratamentul repetat in functie de raspunsul la tratament si de rezultatul dorit. Medicul dvs va va prezenta potentialele riscuri cu privire la tratament, inainte de a-l incepe.

In cat timp ma voi recupera?
Timpul de recuperare depinde de tipul tratamentului. In mod uzual nu exista perioada de recuperare, asa ca va puteti relua activitatile zilnice imediat. E posibil sa dezvoltati un usor eritem (roseata) care va disparea in numai cateva zile. Medicul va poate raspunde la intrebarile cu privire la schimbarile temporare de culoare ale pielii si puteti primi sfaturi pentru a le ascunde.

La ce sa ma astept dupa tratament?
Pielea dvs va avea o coloratie rosiatica sau roz ce se va remite in timp. Noua dvs piele va fi foarte sensibila la actiunea razelor UV, asa ca trebuie evitata expunerea pana la recuperearea completa. Va acoperiti pielea, purtati o palarie sau veti utiliza produse de protectie cu SPF corespunzator.

Va fi incomod?
Poate exista un grad de discomfort, variaza in functie de la un pacient la altul si depinde de profunzimea tratamentului.

Nu este necesara anestezia locala, medicul va oferi informatii despre optiunea anesteziei locale pentru a evita orice discomfort pe parcursul tratamentului. Nu exista nici un discomfort post-tratament.

Cum se va desfasura procedura?
Ochii va vor fi protejati cu ochelari speciali. Se poate sa simtiti o senzatie de cald sau fierbinte pe masura ce pulsatiile laser-ului sunt preferential absorbite de catre vasele inestetice, acestea fiind incalzinte si distruse. Procedura poate dura de la cateva minute pana la o jumatate de ora in functie de marimea zonei tratate.

Ce ingrijiri suplimentare sunt necesare?
Este important sa urmati recomandarile medicului dvs. Va pot fi oferite produse de ingrijire si intructiuni pentru utilizare. Aceste produse vor reduce riscul de aparitie a unor inflamatii si infectiilor si va vor asigura o recuperare rapida. Toate vasele distruse de laser vor fi reabsorbte de corpul dvs dupa o perioada de timp in cursul unui proces fiziologic de curatare. Majoritatea capilarelor nu vor mai fi vizibile aproape instant, deoarece nu vor mai contine sange circulant. Pielea va fi foarte sensibila la actiunea razelor UV, asa ca trebuie evitata expunerea pana la recuperearea completa. Va acoperiti pielea, purtati o palarie sau veti utiliza produse de protectie cu SPF corespunzator.

Cand este contraindicat tratamentul?
- cand pielea este bronzata de mai putin de 30 de zile
- cand pielea este hiperpigmentata (VItiligo)
- cand aveti eczeme, herpes sau alte inflamaĊ£ii in zona de tratament
- cand aveti cancer sau sunteti sub tratamentul de citostatice
- cand aveti epilepsie

Programari:
 Clinica Efigia – Dr. Dan Mihail Stana, chirurg estetician
Telefon: 021 269 04 42
Adresa: Str. Erou Iancu Nicolae, nr. 113, Bucuresti
E-mail: office@clinicaefigia.ro
www.clinicaefigia.ro

2 comments:

  1. buna ziua!m-ar interesa costurile acestei proceduri,tin sa mentionez ca am 22 de ani si am capilare sparte pe picioare si cateva pe umeri insa nu foarte accentuate..as dori sa stiu un pret estimativ ca sa-mi pot face o parere daca imi permit sau nu sa fac acest tratament.va multumesc anticipat!Larisa Ursu

    ReplyDelete
  2. buna ziua,

    Preturile pronesc de 125 de euro. Un pret final vi+l poate spune doar Dl Doctor inainte de interventia laser. nu este recomandat in aceasta perioada pentru ca soarele este destul de puternic. Insa din toamna veti putea incepe. Este nevoie de mai multe sedinte. Probabil vi se va face un test echivalent cu un cost al unei consultatii 150 RON

    ReplyDelete