Tuesday, August 17, 2010

Remodeleaza-ti corpul cu Cellu M6 acum

Tratamentul cu Cellu M6 este foarte eficient împotriva celulitei, fiind din ce in ce mai des întâlnit in Beauty Salon şi Spa.

In ultimul timp este îngrijoratoare apariţia celulitei la vârstele tinere, fiind incriminat în primul rând factorul hormonal, dar şi alimentaţia bogată în aditivi alimentari şi hormoni

Aspectul inestetic,care ne chinuie de “coajă de portocală”, apare ca urmare a unei stocări de grăsime în adipocite (acestea mărindu-şi exagerat volumul - lipogeneză) şi a unei retentii de apă şi limfă in derm si hipoderm. Aceste doua neajunsuri duc la strangularea vaselor sangvine şi limfatice, deci nici schimburile metabolice nu se mai realizează normal.

Mărirea in volum a adipocitelor, retenţia de apă şi toxine, alterarea circulaţiei sangvine şi limfatice, sunt acompaniate şi de modificări ale ţesutului conjunctiv. La femei, fibrele de colagen şi elastină sunt dispuse paralel, ceea ce permite deformarea ţesutului conjunctiv, datorită măririi in volum a adipocitelor şi grupării acestora în cuiburi.

Toate aceste alterări pot fi ameliorate prin tratamentul cu Cellu M6. Aparatul reuşeşte acest lucru pentru că piesa de mâna imprimă mişcări successive de aspiraţie (vacuum) şi de rulare, masajul fiind eficient pentru că se mobilizează foarte bine structurile cutanate pe zonele lucrate şi se restabileşte circulaţia sangvină.

Datorita faptului că celulita reprezintă grăsimea din hipoderm (stratul profund al pielii), tratamentul de elecţie este oferit de masajul cu Cellu M6®. Practicarea sportului sau urmarea unor diete afectează grăsimea paralela, de sub hipoderm, dar nu şi grăsimea din hipoderm. Pentru o persoana supraponderală se recomandă însă practicarea în paralel a dietei, mişcării şi endermologiei, pentru că acestea îşi potenţează efectele reciproc.

Cellu M6 Keymodule este cel mai eficient aparat pentru tratamentul celulitei şi pentru remodelarea corporală. Cu ajutorul acestuia se efectuează Lipomassage™, cea mai nouă tehnică de tratament, care are ca rezultat obţinerea cea mai rapidă a efectelor dorite.

Recomandări:
efectuarea a doua şedinţe pe săptămână, până la obţinerea efectelor urmărite
pentru întreţinere: 1-2 şedinţe pe lună
hidratare adecvată (2-4 l/zi)
pentru persoanele supraponderale: asociere cu dietă si mişcare

Nu mai sta pe ganduri! suna la 021.269.04.42 si cere o programare la kinetoterapeutul nostru Ligia Macelaru

No comments:

Post a Comment