Thursday, August 19, 2010

Electrostimularea

Electrostimularea se foloseste de aproximativ 70 de ani in medicina. Electrostimularea nu este benefica doar in tratamentele corporale estetice, nu ajuta, deci, doar siluetei.

Electrostimularea are aplicatii multiple, de la tratamentul unor boli de inima pana la tratamente neurologice. Electrostimularea e folosita in special in fiziokinetoterapie: afectiuni osoase, musculare, articulare, in tratamente recuperatorii si imbunatatirea performantelor sportive. Si, desigur, electrostimularea este extrem de eficienta in curele de slabire! Prin electrostimulare nu numai ca iti modelezi silueta, dar scapi si de unele probleme de sanatate : varice, dureri de picioare, dureri musculare etc.

Cum functioneaza electrostimularea
O sedinta de electrostimulare consta in aplicarea de electrozi pe piele, sustinuti de benzi elastice. Aparatul de electrostimulare genereaza impulsuri electrice, actiunea fiind deci in profunzime. Intensitatea, durata, amplitudinea si frecventa sunt reglabile, deci electrostimularea ofera posibilitatea programelor personalizate. Pozitionarea electrozilor este la fel de importanta. In functie de aceste variabile, cu electrostimularea poti obtine masaj de relaxare, masaj profund anticelulitic, cresterea masei musculare, efecte analgezice si antiinflamatorii.

Silueta beneficiaza prin electrostimulare astfel: creste semnificativ eficienta curei de slabire, pielea se tonifica si isi recapata elasticitatea, pielea de pe abdomen, fese, coapse, brate este netezita, muschii se modeleaza, stratul adipos se topeste. Electrostimularea ajuta mult si in problemele de circulatie, eliminand varicele in faza incipienta si stopand evolutia bolii varicoase in stadii mai avansate. Electrostimularea elimina si edemele care sunt cauza picioarelor umflate. Chiar si de anumite forme de migrena poti scapa prin electrostimulare. Tot prin electrostimulare iti cresti si tonusul general, si buna dispozitie, pentru ca electrostimularea creste confortul fizic si elimina stresul acumulat.

Un avantaj semnificativ al tratamentelor corporale prin electrostimulare este ca muschii sunt lucrati fara ca tu sa depui efort. De altfel, 45 de minute de electrostimulare inseamna cam 4-5 ore de fitness. Si, prin electrostimulare, iti poti lucra toti muschii simultan, ori doar partile corpului care au nevoie de electrostimulare. Iar senzatiile simtite in timpul unei sedinte de electrostimulare sunt foarte placute.

Electrostimularea si celulita
Celulita apare din cauza dereglarii circulatiei sangvine si deci, si a aportului de oxigen asupra stratului adipos. Electrostimularea este un ajutor de nadejde in tratarea celulitei. Electrostimularea imbunatateste circulatia, activand astfel schimbul de substante. Electrostimularea, mai ales prin programul de drenaj limfatic, elimina reziduurile, facilitand aportul de oxigen spre tesutul adipos. Prin electrostimulare se intareste si musculatura, accelerandu-se in acelasi timp eliminarea celulelor grase.
Celulita are aspectul unor movilite sub piele, pielea suferind si ea modificari de aspect si textura. Prin electrostimulare se netezesc aceste movilite, ameliorandu-se si chiar eliminandu-se astfel aspectul de coaja de portocala. Si pielea beneficiaza de pe urma electrostimularii, ea fiind netezita si tonifiata.

Concluzii despre electrostimulare
Acum stii cat de benefica poate fi electrostimularea. Trebuie sa stii insa ca electrostimularea singura nu da rezultate miraculoase, cum ar fi o silueta de vis in timp record. E nevoie si de o cura de slabire, putin masaj cu creme anticelulitice acasa si cateva exercitii fizice usoare. Electrostimularea este un ajutor real pentru silueta daca tu esti consecventa si rabdatoare. E nevoie de 3 sedinte de electrostimulare saptamanal, iar numarul total de sedinte de electrostimulare se stabileste in functie de nevoile tale.

Nu poti beneficia de electrostimulare daca suferi de boli cardiace grave, ai tije metalice in corp, esti insarcinata sau alaptezi.

Cu ce se deosebeste Clinica Efigia de alte saloane? Va puteti da seama din nume este o "clinica" adica toate aparatele sunt aprobate de un medic care va poate oferi siguranta in efectuarea cu incredere a senintelor.

Programari:
 Clinica Efigia – Dr. Dan Mihail Stana, chirurg estetician
Telefon: 021 269 04 42
Adresa: Str. Erou Iancu Nicolae, nr. 113, Bucuresti
E-mail: office@clinicaefigia.ro
www.clinicaefigia.ro

No comments:

Post a Comment