Thursday, May 21, 2015

Intampinarea verii asa cum se cuvine

Intampinarea verii asa cum se cuvine

               Unul dintre cele mai placate anotimpuri este vara! Hainele sunt mai sumare si mai colorate, noi suntem mai optimisti si mai plini de viata! In anotimpul dedicat in mare parte vacantelor pe malul marii trebuie sa avem in  vedere cateva tratamente care ne vor ajuta sa fim pregatiti pentru a ne bronza cat mai frumos si a ne simti mai bine atunci cand ne expunenem in costum de baie. Printre tratamentele pentru fata putem enumera: injectiile cu botox, mezoterapia si acidul hialuronic iar pentru corp o combinatie buna in remodelare consta in impachetari cu ceai verde si tratamente anticelulitice cu Cell M6.
           Botoxul (toxina botulinica) este destinat etajului superior al fetei, ne va ajuta sa obtinem o  frunte fara riduri si apoi un  bronz adecvat si uniform.
            Dupa injectiile cu toxina botulinica, pielea din jurul zonei care a fost tratata va arata neteda si mai putin ridata, dar nu va faceti griji, restul fetei nu va fi afectată. Toxina botulinica permite zonelor netratate de pe fata sa se miste ca de obicei și veti avea in continuare posibilitatea de a rade, zambi și de a va incrunta, dar cu mai putina ridare a pielii in zonele tratate.
             Datorita expunerii solare in aceasta perioada pielea va avea de suferit, de aceea ea trebuie hidratata si protejata, pentru aceasta recomandam o  cura de 4-6 sedinte de Mezoterapie.
Mezoterapia sau mezo-liftul este un complex de vitamine ce se injecteaza in derm prin microinjectii pentru un aspect sanatos, luminos si curat al tenului, al zonei decolteului si a mainilor. Printre compusii coktailului de mezoterapie se pot enumera:
Vitamina A - stimulator al regenerarii epidermului.
Vitamina E - protejeaza impotriva peroxizilor prin actiunea sa antioxidanta.
Vitamina C - stimuleaza sinteza colagenului si inhiba eliberarea de melanina.
Vitamina B - anticarentiale, indispensabile unui bun echilibru biologic al pielii.
Vitamina K - reglator al microcirculatiei sanguine.
Acizi aminati - de reparare al tesuturilor afectate de imbatrinirea cutanata, saruri minerale- favorizeaza reactiile biochimice tisulare in locurile unde sunt injectate, maresc viteza repararii tisulare. hialuronidaza de sinteza care stopeaza activitatea distructiva locala a hialuronidazei proprii.
                Sedintele de mezoterapie pot fi combinate cu  succes cu tehnica PRP (tehnica Vampirilor) . Tratamentul cu plasmă autologă îmbogățită cu trombocite (Platelet Rich Plasma), cunoscut sub denumirea de “Terapia vampirilor” este cel mai modern tratament în domeniul regenerării pielii prin forțe proprii, care presupune recoltarea și concentrarea factorilor de creștere din propriul sânge și reinjectarea, după procesare, în țesutul cutanat, stimulând astfel procesele de reparare celulară și de sinteză de neocolagen pe termen lung.
      De asemenea in perioada de primavara, toamna putem alatura sedintelor de mezoterapie si cateva sedinte de rejuvenare cu laser.
              Machiajul nu  va fi intotdeauna  bine definit pe plaja si de aceea este important sa avem buze hidratate si frumoase. Acidul hialuronic ne este la indemana pentru a imbunatati aspectul buzelor si a le oferi stralucirea de care au nevoie. Bineinteles daca este cazul putem ajuta si zonele cu riduri profunde, putem modela pometii si ameliora zona cearcanelor.
          Daca pana acum  celulita si aspectul flasc al pielii  era ascuns sub haine, la plaja costumul de baie nu va reusi sa acopere zone de care doamnele sunt mai putin mandre. Pentru a imbunatati considerabil  aspectul pielii si  a scadea in centimetri recomandam sedinte de Cell M6 si impachetari cu ceai  verde.  De asemenea putem incerca si sedinte de mezoterapie pe zonele cu  celulita.
          Ceaiul verde este cunoscut din cele mai vechi timpuri pentru proprietatile sale terapeutice de detoxifiere si energizare, iar extractele de alge au actiune drenanta si reducatoare, rezultatul acestui tratament fiind o piele mai elastica, mai ferma si mai catifelata, fara celulita.
           Impachetarea cu ceai verde, bogata in polifenoli are un puternic efect de ardere a grasimilor asociat unei veritabile protectii anti-age.
           Endermologia cu Cellu M6 este un tratament modern, non-invaziv si extrem de eficient in combaterea celulitei indiferent de gradul acesteia.
           Principiul de functionare al aparatelor in endermologie este cel al masajului sub presiune – vacuum - aparatul executand miscari de “dute-vino” pe suprafata corpului, in timp ce aspira o portiune de piele intre doua role motorizate. Eficienta endermologiei a fost dovedita in peste 80 de studii cinice, care au aratat posibilitatea acestei terapii de a spori circulatia sangelui si a limfei, de a creste numarul fibroblastelor si de a promova productia de colagen.

            Combinarea  celor doua tratamente nu poate fi decat excelenta in  obtinerea rezutatelor dorite.  Acum vom putea astepta cu drag vacanta planuita,  vom  fi mai putin  stresati de aspectul nostru si ne vom putea bucura de fiecare moment.

No comments:

Post a Comment