Wednesday, July 23, 2014

Mezoterapia- elixir de frumusete pentru fata, maini si gat!



          In ultima perioada cererea pentru sedintele de mezoterapie a crescut considerabil! De ce?

          Deoarece pacientii au observat beneficiile aduse pielii dupa terminarea unei cure de 4-6 sedinte!
           
Ce poate fi mai adecvat pentru piele decat un cocktail de vitamine injectat la  nivelul dermului?
            Tenul de vine mai luminos,  mai proaspat,  gatul se reintinereste, mainile nu mai exprima prin aspect trecerea de neoprit a timpului! 
           
Prima data descrisa de catre Dr. Marcel Pistor in 1952 in Franta, Mezoterapia este o metoda de tratament invaziv pentru terapia durerii sau a bolilor, prin microinjectii in locurile corpului uman unde durerea este simtita sau boala este prezenta.
        
   MEZOTERAPIE vine de la cuvântul “MEZO” care în limba greacă înseamnă “mijloc” şi Mezoterapia stimulează întotdeauna ţesutul mezodermal. Mezoterapia a fost recunoscuta ca si parte a medicinei traditionale de catre Academia Nationala Franceza de Medicina in 1987. In medicina estetica, mezoterapia este o procedura prin care cu microinjectii in piele, direct in mezoderm, cu un cocteil de substante, stabilit de doctor in functie de nevoile si situatia pacientului, continand extracte naturale, agenti homeopatici, vitamine, minerale, aminoacizi se pot efectua tratamente pentru inlaturarea celulitei, scadere in greutate, eliminarea depozitelor de grasime, intinerirea pielii, hidratare - reducerea ridurilor fine (Mezolift).
          
     Mezoterapia sau mezo-liftul este un complex de vitamine ce se injecteaza in derm prin microinjectii pentru un aspect sanatos, luminos si curat al tenului, al zonei decolteului si a mainilor. Printre compusii coktailului de mezoterapie se pot enumera:
Vitamina A - stimulator al regenerarii epidermului.
Vitamina E - protejeaza impotriva peroxizilor prin actiunea sa antioxidanta.
Vitamina C - stimuleaza sinteza colagenului si inhiba eliberarea de melanina.
Vitamina B - anticarentiale, indispensabile unui bun echilibru biologic al pielii.
Vitamina K - reglator al microcirculatiei sanguine.

Acizi aminati - de reparare al tesuturilor afectate de imbatrinirea cutanata, saruri minerale- favorizeaza reactiile biochimice tisulare in locurile unde sunt injectate, maresc viteza repararii tisulare. hialuronidaza de sinteza care stopeaza activitatea distructiva locala a hialuronidazei proprii.
           Sedintele de mezoterapie se fac la interval de o saptamana si sunt necesare 3-4 cure/ an! Inainte de injectare este necesara aplicarea unei crème anestezic pentru confortul pacientului. Pielea va fi rosie cateva ore si nu este recomandata expunerea imediata la soare!

         
Mezoterapia faciala cu ac se recomandă să se combine cu tratamentele estetice chirurgicale precum laser  de rejuvenare sau injectări cu botox si/sau acid hialuronic 

No comments:

Post a Comment