Wednesday, March 13, 2013

Buze mari si carnoase egal senzualitate


Buzele sunt percepute de secole ca un semn al feminitatii si voluptatii. Buzele mari si senzuale atrag privirile si starnesc aprecierea sexului opus. Majoritatea doamnelor si domnisoarelor nu sunt multumite cu ce le-a inzestrat mama natura si apeleaza la tot felul de trucuri pentru a ascunde micile defecte de aspectul buzelor, dorind sa le aiba mai voluptoase. Putine dintre noi ne-am nascut cu buze a la Angelina Jolie insa putem face un mic efort cu rezultate spectaculoase.


Buzele pot fi marite si transformate de la anost la senzual prin injectarea unor substante care dau contur si volum. Aceste produse nu au risc de alergii si sint foarte bine acceptate de organism.


Tehnica folosita consta in injectarea cu un ac fin a unei mici cantitati de acid hialuronic dinspre exteriorul buzelor spre partea centrala. Procedura este nedureroasa, dureaza aproximativ 20 minute , se realizeaza sub anestezie locala si nu necesita internare. Dupa injectare masajul buzelor ajuta la dispersarea uniforma a substantei. Machiajul sau rujul se pot aplica imediat. Recuperarea este rapida, rezultatele sint vizibile imediat, dar rezultatul final apare dupa 2-3 zile cind edemul datorat injectarii si masajului se remite.


Dupa augmentare este posibila aparitia unor discrete echimoze la locul de intepatura sau inrosire.Toate aceste fenomene se remit in citeva zile.Aceasta procedura este foarte bine tolerata de pacienta deoarece substantele de inalta calitate injectate nu dau alergii sau fenomene de respingere.

Programari:
  Clinica Efigia – Dr. Dan Mihail Stana, chirurg estetician
Telefon: 021 269 04 42
Adresa: Str. Erou Iancu Nicolae, nr. 113, Bucuresti
E-mail: office@clinicaefigia.ro
www.clinicaefigia.ro

No comments:

Post a Comment