Monday, August 9, 2010

Inca nu ai auzit de Lift 6?

Lift 6 are urmatoarele proprietati:
  • indeparteaza epiderma celulelor inactive 
  • stimuleaza celulele fetei corectand circulatia cu deficiente si stimuleaza fibrele pentru a produce colagen, dandu-i elasticitate 
  • actioneaza asupra ridurilor transformandu-le in linii fine, protejand pielea si reactivand functiile porilor fetei.
Conceptul Lift 6 Cosmécanique® este o tehnologie ce combina cosmetica si aparatura cosmetica pentru a crea calitatea epidermei, aparatura pentru ca fibrele pielii au nevoie de exercitiu pentru a creea mai mult collagen si elasticitate.Cand te gandesti la pielea tenului tau, deobicei te gandesti doar la suprafata acesteia.Te gandesti la crème si machiaj. Ceea ce mentine suprafata fetei puternica, ferma, stralucitoare, neurmarind fundamentul pielii. Acum, Lift 6 de la LPG, ofera un ten natural din interiorul tesutului pentru o structura sanatoasa a pielii tale.

Precum ziceam, pielea noastra este expusa unor riscuri precum iritatiile externe, razele ultraviolete ale soarelui, aerul poluat si fumul de tigara.

Tenul tau este supus la toti acesti inamici, neputand sa mentina epiderma fina si sa ii confere un contur unic precum ceea a unui copil de 2 ani. Un alt factor care afecteaza aspectul tenului, este cel alimentar care duce la un corp nesanatos cu multe grasimi fara o masa musculara sanatoasa. 

Cu toti stim ca medici specialisti recomanda, pentru mentinerea tenului sanatos, o masa extreme de bine organizata precum si exercitii zilnice intr-o sala de fitness sau practicarea unui sport. Aceste sunt exact lucrurile pe care le face Cosmécanique® LPG lift 6 prin tehnologia sa unica.

Atentie!!! Tehnologia Lift 6 este non-invaziva, neafectand tenul, lucrand in functie de caracteristicile tenului fiecarui client, avand o precizie foarte mare.Tratamentul LPG nu are nevoie de o prescriptie mediacala, diagnosticul fiind pus de catre specialistii clinicii noastre precum si monitorizarea rezultatelor.

 Programari:
 Clinica Efigia – Dr. Dan Mihail Stana, chirurg estetician
Telefon: 021 269 04 42
Adresa: Str. Erou Iancu Nicolae, nr. 113, Bucuresti
E-mail: office@clinicaefigia.ro
www.clinicaefigia.ro

No comments:

Post a Comment