Monday, July 12, 2010

Buzele tale merita atentie!

Ti-ai dori si tu buze ca ale Angelinei Jolie? Te intrebi mereu de ce nu te-a inzestrat si pe tine mama natura? E timpul sa nu iti mai plangi de mila si sa te gandesti la o solutie ce iti poate schimba viata prin imbunatatirea increderii in tine.
Iti voi prezenta acum cateva tipuri de interventii urmand ca tu de comun acord cu chirurgul tau sa o alegi pe cea optima pentru tine. Mentionez insa ca cea mai buna metoda este acidul  hyaluronic deoarece nu  are efecte adverse si  este un procedeu  cu  o baza mare de informatii la care avem  garantia timpului si  a experientei.

Marirea buzelor cu material autogen
Acest procedeu are la baza extragerea grasimii de la nivelul flancurilor sau bdomenului. Apoi grasimea extrasa este centrifugata si reinjectata la nivelul buzelor. Pentru confortul pacientei, se utilizeazeaza in prealabil anestezia locala.

Schema terapeutica:
Schema terapeutica: O sedinta de marire a buzelor cu material autogen dureaza 1,5-2 h
Efect vizibil: imediat in ceea ce priveste hipercorectia, si ulterior (2-3 saptamini) se va ajunge la volumul dorit.
Posibile reactii adverse: noduli.
Mentinere rezultat: cativa ani, depinde de la pacient la pacient 

Marire buze cu implant silicon
Pentru augmentarea buzelor cu ajutorul implantului siliconic se efectuează o incizie în partea interioară a buzei (superioară sau inferioară), aproape de colţurile gurii. Procedeul de augmentare a buzelor prin utilizarea implantului de silicon nu este unul dureros, deoarece pacientei îi va fi administrat un anestezic local.

Posibile complicaţii ale intervenţiei de augmentare a buzelor - chiar dacă riscurile sunt minime, ca în cazul oricărei alte intervenţii chirurgicale, acestea nu pot lipsi. Pacientele pot acuza o uşoară stare de disconfort, uneori amorţeală, senzaţie de rigiditate (trecătoare) sau apariţia unor mici echimoze.

Recuperarea în urma augmentării buzelor - durata perioadei de recuperare depinde de tipul de procedură prin care s-a efectuat mărirea buzelor. Media perioadei totale de recuperare este de 2-3 zile. Recuperarea după augmentarea buzelor prin injectare este mai rapidă, pacienta putând reveni la programul obişnuit după 24 de ore. Intervenţia ce utilizează implantul siliconic implică un proces de vindecare mai îndelungat, întoarcerea la activitatea cotidiană producându-se după 4-6 zile.

Marirea buzelor cu ajutorul materialelor sintetice
Marirea buzelor cu ajutorul materialelor sintetice asigura un mai mare confort al pacientei deoarece se sare o etapa - extragerea grasimii proprii. pentru acest procedeu folosirea substentei cu denunmirea juvederm sau teosyal Kiss - care s-a dovedit a fi fara antecedente de reactii alergice. De asemenea, microinjectarile se fac sub anestezie locala. 

Schema terapeutica:
Schema terapeutica: O sedinta de marire a buzelor  dureaza: 20 min
Efect vizibil: imediat
Posibile reactii adverse: vanatai
Mentinere rezultat: 6 luni

Programari:
 Clinica Efigia – Dr. Dan Mihail Stana, chirurg estetician
Telefon: 021 269 04 42
Adresa: Str. Erou Iancu Nicolae, nr. 113, Bucuresti
E-mail: office@clinicaefigia.ro
www.clinicaefigia.ro

No comments:

Post a Comment