Friday, April 19, 2013

Exclusiv! Medicii esteticieni de la Clinica Efigia fac injectari cu cel mai longeviv acid hialuronic


Pe piata din Romania s-a lansat cel mai longeviv acid hialuronic, cu rezultate vizibile de pana la 12 luni. Juvederm® VOLBELLA® cu Lidocaina este un produs dedicat buzelor si intregii zone periorale, disponibil in Romania si prin intermediul Dr. Dan Mihail Stana, chirurg estetician si fondator al Clinicii Efigia din Bucuresti.

Juvederm® VOLBELLA® cu Lidocaina este cel mai recent produs din gama substantelor de umplere pe baza de acid hialuronic Juvederm®, care realizeaza o rejuvenare faciala la nivel structural, combatand cu succes problema ridurilor inestetice si garantand recuperarea volumului global al fetei. Produsul ofera un aspect natural si are o remanenta dovedita clinic de pana la un an.

Interventia se desfasoara fara durere datorita continutului bogat in Lidocaina, anestezic local, si are avantajul de a reduce la minim aparitia edemului dupa injectare, datorita tehnologiei Vycross.

Tehnologiei Vycross
VYCROSS TECHNOLOGY confera produsului un caracter mai putin hidrofil comparativ cu alte fillere, permitandu-i sa absoarba mai putin apa, reducand astfel la minim riscul de inflamare a zonei injectate. Astfel, pacientele isi pot relua activitatile cotidiene imediat dupa tratament.

In Romania, noul acid hialuronic a fost testat recent intr-un cadru restrans, la invitatia Clincii Efigia condusa de dr. Dan Mihail Stana, prilej cu care invitatele au avut sansa de a se bucura de beneficiile produsului revolutionar in cadrul demonstratiilor de injectare.

“Unicitatea acestui produs este data de tehnologia patentata VYCROSS TECHNOLOGY, care pe langa reticularea eficienta, obtine un echilibru optim intre lanturile scurte si lungi de acid hialuronic, rezultatul final este un gel foarte usor, fin si negranulat care este maleabil si se poate injecta cu usurinta, dar are in acelasi timp un grad de coeziune foarte ridicat. Acest produs se injecteaza foarte usor, oferind o experienta unica atat pacientelor cat si medicilor.

“In randul pacientelor clinicii care au acceptat sa fie injectate, produsul s-a bucurat de un adevarat succes. De altfel si la nivel de testare, 100% dintre subiectii demonstratiilor de injectare au marturisit ca aspectul facial final a fost vizibil imbunatatit.”, precizeaza Dr. Dan Mihail Stana, chirurg estetician la Clinica Efigia.


Cand este recomandat Juvederm® VOLBELLA® cu Lidocaina?
Juvederm® VOLBELLA® cu Lidocaina este recomandat pentru utilizarea la nivelul buzelor si a zonei periorale, permitand o gama extinsa de tratamente cu un singur produs. Formula sa inovatoare confera o consistenta mult mai fina, facand acest produs mult mai usor de tolerat si de injectat.

Referitor la indicatiile de injectare, produsul poate fi utilizat in:
* Definirea conturului buzelor
* Cresterea volumului buzelor
* Corectarea si umplerea ridurilor fine sau medii din zona periorala: comisurile orale, ridurile marioneta, ridurile vertical periorale (asa numitele "smocker lines")
* Redefinirea “arcului lui Cupidon” si philtrum-ului buzelor

* Fiind un produs versatil, cu o singura seringa preumpluta, avand capacitatea de 1 ml, pacientele obtin rezultatul dorit pentru intreaga zona periorala, fara a necesita corectii ulterioare.
Produsul Juvederm® VOLBELLA® cu Lidocaina, pana la distributia la nivel national, se gaseste exclusiv in cadrul Clinicii Efigia si in alte cateva clinici din Bucuresti si din tara.

Despre Clinica Efigia
Infiintata in anul 2005, intr-o vila cocheta in apropiere de padurea Baneasa, Clinica Efigia a devenit de-a lungul anilor un partener de incredere pentru pacientii sai. Alaturi de o echipa profesionista Dr. Dan Mihail Stana ofera prin discretie, profesionalism si confort o multitudine de servicii la standarde de calitate superioara care vin in intampinarea nevoilor de estetica ale pacientilor.

Pe langa chirurgia estetica pentru fata si corp, printre servicile oferite se numara: tratamente faciale si corporale, terapii laser de rejuvenare, anti-acnee, pentru pete pigmentare si de batranete sau pentru capilare sparte medii si mici, epilarea definitiva, dematocosmetologie, ORL si nutritie.

Programari: 
Clinica Efigia – Dr. Dan Mihail Stana, chirurg estetician
Telefon: 021 269 04 42
Adresa: Str. Erou Iancu Nicolae, nr. 113, Bucuresti
E-mail: office@clinicaefigia.ro
www.clinicaefigia.ro


No comments:

Post a Comment